Nyheter

Program 20-21

Så här ser vårt program ut just nu. Det ändras lite då och då pga pandemin men vi gör så gott vi kan för att vi skall kunna göra allt så säkert och anpassat som möjligt.

Nyhet : Hej alla trädgårdsvänner, denna tid som är så njutbar och härlig vore det skönt att kunna göra något utöver det allra medst vardagliga. Vi har klurat lite så att vi gör rätt enligt alla lagar och regler, men ni som vi känner säkert för något lite extra.
Vi tänkte göra ett försök med:
Tipspromenad på Högaliden den 2/6 kl.18.00
Tipspromenadens slinga är 2 km och har 10 (kluriga) frågor. Vi går i små grupper så att avstånd kan hållas( 4p ivarje) När Ni är tillbaka är det fikapaus följt av prisutdelning. Medtag eget fika och egen stol.
Om någon vill ha med sig en växt eller frö så kan vi göra ett extrabord att ställa dem på. De skall förstås vara märkta och för byte.
Obs! Sprid gärna detta, alla har inte fb eller dator

  • 27 maj Studiebesök på Roséns tomatodling i Skövde. Vi får även visning av deras bostadshus som är uppfört inuti ett växthus. Detta evenemang har vi tyvärr varit tvungna att ändra på till nästa år.
  • 29 juni Trädgårdsvisning hos Kerstin Pétersen i Skultorp . Medtag eget fika.
  • 29 aug. Vi gör en utflykt till Alexandra i Sänneryd och Sänneryds blommor. Än så länge lite hemligt hur vi utformar detta. Mera information kommer att finnas på vår hemsida, facebokk och annonssseras i lokaltidningarna under föreningsnytt ca. 14 dagar före utsatt datum. (ev. självplockning av blommor hos Alexandra i Sänneryd, Korsberga
  • 25 sept. Gemensam Skördefest i Hjo tillsammans med Hjo kommun och andra aktörer.
  • 25 okt. Vi binder kransar på Rödingen med Marie från Vita Ranunkler