Nyheter

Program 20-21

Hej alla trädgårdsvänner, livet återgår så smått till det som var, men fortfarande är vi aktsamma om varandra, detta hindrar ju inte att vi börjar återuppta delar av vårt program:

29/8 åker vi till Alexandra i Sänneryd och plockar blommor. Vi startar från Rödingen kl.15.30 för att vara hos Alexandra kl.16.00. Tag med sax och något att ta om blommorna, en påse, vas eller liknande. Överraskning?! Tag med eget fika.

Nästa händelse därefter är Skördefest i Hjo den 25/9.
Det vi vet nu är att den blir av och att vi skall vara där vi var tidigare( i närheten av kompassrosen) på torget. Tiden är troligtvis 10-16? Vi har beställt 2 bord där vi kan sälja fröer, växter, egenodlat m.m. Ni kan lämna saker till oss eller om Ni vill sälja själva går det också bra. Vi vill ju göra reklam för oss. Det är bra om vi är flera så att vi hjälps åt med bemanning.

Tidigare händelser

Besöket hos Kerstin Petersén var verkligen kul. En jättestor äldre trädgård där Kerstins föräldrar börjat med äppelträd och där Kerstin fyllt på efterhand. Rosor av alla de slag, bananträd, näsduksträd och allt vad du kan tänka dig fanns i denna stora trädgård. Lite plantor fick en och annan med sig hem. Kerstin fanns med hela tiden, hon berättade och svarade på frågor. Tack så mycket Kerstin för denna upplevelse.

Vår tipspromenad var bra, vädret på Högaliden var fint. Ca 20 personer gick tipspromenaden och tre vinnare utsågs. Belöningen blev en varsin fin växt. Lite växter byttes. En jättetrevlig kväll

Obs! Sprid gärna detta, alla har inte fb eller dator