Nyheter

Program 20-21

Hej alla trädgårdsvänner, livet återgår så smått till det som var, men fortfarande är vi aktsamma om varandra, detta hindrar ju inte att vi börjar återuppta delar av vårt program:

25/10 Kransbindning på Rödingen med Marie från Vita Ranunkler.
18.30 -21.30 och vi bjuder på fika.

Marie har med stommar, tråd och lite småsaker till självkostnadspris.
Det är dags för er att plocka mossa, bär, blåbärsriset, blommor eller annat (som band) som ni vill pryda kransen med. Tag gärna med en liten tång, sax eller kniv.
Föranmälan till Sonja 0706676880, Anette 0702555008 senast den 20/10.

Tidigare händelser

25/9 Skördefest i Hjo den. Allan , Lennart, Ulla, Åsa ovh Anette fanns på torget och gjorde reklam för föreningen. Vi sålde eller gav bort medhavda växter och delade även ut föreningsbroschyren. En fin dag med mycket folk i hela stan. Flera medlemmar får förstås gärna vara med och sälja sina sticklingar m.m.

29/8 var vi hos Alexandra i Sänneryd och plockade blommor. Efter en introduktion av Alexandra, fikade vi, sedan var det full fart i blomsterlandet. Vi var 17 medlemmar och några gäster. Överraskningen var att Hjo trädgårdsförening bjöd sina deltagare på varsin bukett. Mycket uppskattat och en fin dag utan regn.

29/6 Besöket hos Kerstin Petersén var verkligen kul. En jättestor äldre trädgård där Kerstins föräldrar börjat med äppelträd och där Kerstin fyllt på efterhand. Rosor av alla de slag, bananträd, näsduksträd och allt vad du kan tänka dig fanns i denna stora trädgård. Lite plantor fick en och annan med sig hem. Kerstin fanns med hela tiden, hon berättade och svarade på frågor. Tack så mycket Kerstin för denna upplevelse.

Vår tipspromenad var bra, vädret på Högaliden var fint. Ca 20 personer gick tipspromenaden och tre vinnare utsågs. Belöningen blev en varsin fin växt. Lite växter byttes. En jättetrevlig kväll

Obs! Sprid gärna detta, alla har inte fb eller dator